Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Rodrigo Otazu maakt naaktfoto's van Kelis

Shownieuws

Rodrigo Otazu heeft een serie onthullende foto's gemaakt van zangeres Kelis. "Het boek 'Sex' van Madonna vormde de inspiratie", vertelt hij in De Telegraaf.

Rodrigo Otazu heeft een serie onthullende foto's gemaakt van de Amerikaanse zangeres Kelis. "Het boek 'Sex' van Madonna vormde de inspiratie", vertelt de Argentijnse sieradenontwerper maandag in De Telegraaf. Van de foto's wordt een boek gemaakt dat de r&b-ster cadeau doet aan haar man, rapper Nas.

De 28-jarige Kelis poseerde voor de lens van Otazu naakt in een fontein en op een tafel. Ook zijn er foto's van haar schaamlippen en borsten. "Ze heeft een perfect lichaam en dat wilde ze vastleggen", legt Otazu uit. "Ze wordt er niet jonger op." Het boek en de foto-expositie worden in september gelanceerd in Los Angeles.

De in Amsterdam wonende Otazu, die wereldberoemd werd door zijn extravagante sieradenontwerpen, lijkt een ommezwaai te maken. Zo worden zijn sieraden voortaan gekenmerkt door een nieuwe 'blingblingloze' stijl en heeft hij zich naast ontwerpen en fotograferen ook gestort op het ontwerpen van kleding. In juli verschijnt zijn eerste collectie met topjes.

"Ik ben mezelf aan het herontdekken, ik voelde me ontevreden", legt hij uit. Ook in zijn privéleven sloeg de 39-jarige ontwerper een nieuwe weg in. Na dertien jaar zette hij een punt achter zijn relatie. "Ik heb schoon schip gemaakt met alles."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen