Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Sliploze Lily Allen treedt in voetsporen Britney

Shownieuws

Lily Allen kan zich meten met Britney Spears en Lindsay Lohan. De Britse zangeres schroomt er niet voor haar genitaliën aan de wereld te tonen, bleek in Cannes.

Lily Allen kan zich voortaan meten met Britney Spears en Lindsay Lohan. Net als de Amerikaanse socialites schroomt de Britse zangeres niet haar genitaliën aan de wereld te tonen. Haar doorzichtige jurkje bood paparazzi vrijdag ruimschoots zicht op haar edele delen, toen de sliploze zangeres tijdens een feestje in Cannes wijdbeens ging zitten om van haar drankje te genieten. Dat is te zien op een foto van een Amerikaans fotoagentschap.

De 23-jarige zangeres, bekend van de hitsingle 'Smile', heeft de afgelopen tijd een ware transformatie ondergaan. De van nature donkerharige Allen verfde onlangs haar lokken platinablond. Eerder deze week werd ze in Cannes al in een felroze shirt en met een roze bril op haar neus gefotografeerd. Dat gebeurde toen ze winkelde in de Franse stad, waar woensdag het beroemde filmfestival van start ging.

Allen heeft geen makkelijk jaar achter de rug. In januari kreeg de zangeres een miskraam, na een zwangerschap van vier maanden. Kort daarna zou ze zijn verlaten door haar vriend Ed Simons, van het muziekduo Chemical Brothers.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen