Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Lindsay Lohan zoekt geldschieters voor verjaardag

Shownieuws

Lindsay Lohan is op zoek naar sponsoren voor haar verjaardagsfeestje. De socialite wordt op 2 juli 22 jaar en viert dat in een villa in Malibu.

Lindsay Lohan zoekt geldschieters voor verjaardag

Hoeveel geld Lindsay Lohan ook op haar bankrekening heeft staan, ze is niet van plan zelf voor haar verjaardagsfeestje te betalen. De socialite, die op 2 juli 22 jaar wordt, is op zoek naar geldschieters voor de fuif. "Sponsoren zullen een unieke mogelijkheid hebben om hun product onder de aandacht te brengen op een internationaal nieuwswaardig evenement", staat te lezen op een speciale website van marketingbureau Talent Resources.

Bedrijven die bereid zijn hun portemonnee te trekken voor het feestje van Lohan, worden vermeld op een flyer. Ook zullen Lindsay en haar vrienden met het bedrijfsproduct op de foto gaan. Sponsoren kunnen volgens Talent Resources bovendien rekenen op media-aandacht van een tv-zender en een entertainmentblad.

Het marketingbureau verwijst naar het feestje dat de actrice gaf voor haar twintigste verjaardag. Weekblad Life & Style vulde toen enkele pagina's met foto's van het verjaardagsfeestje, waarbij sterren als Nicole Richie en Eva Mendes aanwezig waren. In het begeleidende artikel werden toenmalige sponsoren, waaronder een wodkamerk, in beeld en tekst onder de aandacht gebracht. Lezers van het blad konden bovendien een 'goodie bag' winnen met daarin de producten die op het feestje werden aangeprezen.

Lindsay viert haar verjaardag dit jaar in een luxe villa in Malibu. Het feestje heeft een Marokkaans thema. Voorafgaand aan de festiviteiten laten Lindsay en tien van haar vriendinnen zich 's middags in een spa verwennen met massages, gezichtsbehandelingen en manicures. 's Avonds arriveren 75 vip-gasten.

Vorig jaar zou Lindsay op 1 en 2 juli haar 21e verjaardag groots vieren in een nachtclub in Las Vegas. Haar opname in een afkickkliniek gooide toen roet in het eten.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen