Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ashlee Simpson trouwt in Wonderland-stijl

Shownieuws

Ashlee Simpson is zaterdag getrouwd met haar vriend Pete Wentz. De zangeres gaf haar jawoord in het huis van haar ouders in Encino, dichtbij Los Angeles.

Ashlee Simpson trouwt in Wonderland-stijl

(Novum/AP) - Ashlee Simpson is zaterdag getrouwd met haar vriend Pete Wentz. De 23-jarige zangeres gaf haar jawoord in het huis van haar ouders in Encino, een plaatsje dichtbij Los Angeles. Dat meldt het Amerikaanse tijdschrift People. Simpsons vader Joe trouwde zijn dochter en haar 28-jarige verloofde. Grote zus Jessica Simpson diende als getuige.

Simpson trouwde in een jurk van modeontwerper Monique Lhuillier en droeg een ketting en oorbellen met diamanten. De receptie die volgde op de ceremonie was geheel in de stijl van 'Alice in Wonderland'. Zo was de hoge bruidstaart versierd met een hoed, een theepot, een stopwatch en een bloempot.

Het muzikale liefdespaar leerde elkaar in de herfst van 2006 kennen. Begin vorige maand maakten de twee hun verloving bekend. Al snel staken geruchten over een zwangerschap de kop op, maar die worden door het koppel stellig ontkend.

Simpson, die hits scoorde met onder meer 'Pieces of me' en 'La la', bracht vorige maand haar nieuwste album uit, 'Bittersweet world'. Wentz is bassist van de band Fall Out Boy.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen