Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Donna Summer voelt zich immuun voor concurrentie

Shownieuws

Donna Summer is ongevoelig voor de concurrentie die in de muziekindustrie heerst. Volgens haar hoeft ze zichzelf niet zo nodig opnieuw te bewijzen.

Donna Summer heeft niet het idee dat ze harder moet lopen om de concurrentie in de muziekindustrie voor te zijn. Volgens de zangeres komt haar nieuwe album 'Crayons' uit op een markt die wordt gedomineerd door zangeressen die haar dochter konden zijn. "Ik wedijver niet met mijn eigen dochters", zegt de zangeres tegen persbureau Reuters. "Ik hoef mezelf niet zo nodig opnieuw te bewijzen."

De Queen of Disco is na zeventien jaar terug met een nieuwe cd en ze steekt daarop ook de draak met zichzelf in het nummer 'The Queen is back'. "Het is een knipoog naar het hele Queen-imago dat zo lang voor mij heeft gewerkt", zegt de 59-jarige zangeres. Hits als 'Hot stuff' en 'Bad girls' werden eind jaren zeventig grijsgedraaid in discotheken.

Voor haar nieuwe album, dat dinsdag in de winkels ligt, schreef de zangeres alle twaalf nummers zelf. "Ik had er veel lol aan en ik kan eindelijk weer zeggen dat ik weer helemaal terug ben", zegt ze.

Tijdens haar muzikale carrière werd Summer bekroond met vijf Grammy's en een Oscar. Ook heeft de zangeres een eigen ster op de Walk of Fame in Hollywood. De diva was in november vorig jaar nog in Nederland te bewonderen, toen ze op het podium stond tijdens de Night of the Proms in Rotterdam.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen