Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Winehouse en Doherty ontdekken dierenwereld

Shownieuws

Pete Doherty en Amy Winehouse zijn te zien in een film, waarin ze gesprekken houden met dieren. De twee gaan regelmatig samen uit.

Pete Doherty en Amy Winehouse zijn in een filmpje opgedoken, waarin ze met dieren lijken te praten. Op de beelden, te zien op de website van de Britse krant The Sun, is te zien dat beide artiesten op de grond zitten in het appartement van Pete, terwijl ze met zijn muis en kat spelen. Er zit ook een onbekende vrouw bij, die Frans praat.

Amy pakt de muis op en speelt met het beestje. "Ik ga speciaal voor deze zorgen. Hij voelt zich een beetje verlaten", zegt ze tegen het muisje. De Babyshambles-zanger mompelt tegelijkertijd iets met een Franse tongval. Als Amy vervolgens een poes oppakt die miauwt, reageert Pete met 'hij praat tegen me'. Daarna zet hij de camera, die het bizarre tafereel vastlegt, uit.

De artiesten doken afgelopen week steeds vaker samen op nadat Pete uit de gevangenis kwam. De 29-jarige zanger werd vorige week op vrije voeten gesteld, nadat hij een celstraf van 29 dagen had uitgezeten. Hij moest brommen omdat hij in zijn proeftijd drugs had gebruikt. Foto's wezen later uit dat hij ook in de gevangenis de hand had weten te leggen op illegale roesmiddelen.

Amy werd twee dagen na vrijlating van haar drugsmaatje gearresteerd wegens een video waarop ze te zien was met een crackpijpje. Na een ondervraging van negen uur mocht ze het politiebureau verlaten en werd bekend dat de 24-jarige 'Rehab'-zangeres niet zou worden vervolgd.

Beide sterren staan deze zomer op verschillende festivals. Amy staat eind juni op het Glastonbury Festival en Babyshambles speelt op het Belgische Rock Werchter en Saturday Night Fiber in Madrid. Ook staat de formatie 30 augustus op het alternatieve festival De Beschaving in Utrecht.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen