Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ranking the Stars trekt ruim miljoen kijkers

Shownieuws

De zomereditie van Ranking the Stars zorgde ervoor dat ruim een miljoen kijkers op Nederland 3 afstemden. De show wordt gepresenteerd door Paul de Leeuw.

Ruim een miljoen mensen stemden vrijdagavond af op de eerste aflevering van de zomereditie van Ranking the Stars op Nederland 3. Dat meldt Stichting Kijkonderzoek zaterdag. Het programma, waarin vrouwen moeten inschatten hoe mannen over hen denken, eindigde vrijdag op de zevende plaats van best bekeken programma's.

De door Paul de Leeuw show gepresenteerde zomereditie wordt in vier afleveringen afgewerkt, in plaats van tien. Onder anderen Yolanthe Cabau van Kasbergen, Patty Brard en Catherine Keyl doen mee.

De personalityshow was in december 2006 voor het eerst te zien met tien vrouwen. Toen kwam Yvon Jaspers als winnaar uit de bus. De eerste aflevering van de manneneditie, waaraan onder anderen Ruud de Wild en Jan Smit meededen, trok in september ook ruim een miljoen kijkers.

Ranking the Stars was niet het best bekeken programma van de vrijdagavond. Zo trokken bijvoorbeeld Gewoon Jan Smit en Holland's Got Talent beide 1,1 miljoen kijkers.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen