Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Wendy van Dijk helpt mensen trouwen

Shownieuws

Wendy van Dijk gaat het nieuwe programma One Million Dollar Wedding presenteren. In de spelshow moeten stelletjes bewijzen dat zij het beste bij elkaar passen.

Wendy van Dijk wordt de presentator van het nieuwe RTL-programma One Million Dollar Wedding. In de spelshow, die vanaf eind augustus te zien is, moeten stelletjes door opdrachten uit te voeren bewijzen dat zij het beste bij elkaar passen.

De koppels nemen het op tegen andere paren en de kijker bepaalt per sms wie een enorme bruiloft in binnen- of buitenland wint. Dat meldt het AD zaterdag.

Erland Galjaard, producent van One Million Dollar Wedding, is enthousiast over het project. "We pakken uit met cadeaus, kleding, optredens van grote artiesten, een huwelijksdiner van Herman den Blijker en natuurlijk een huwelijksreis", vertelt hij.

De associatie met de Honeymoonquiz, waarin Ron Brandsteder eind jaren tachtig stelletjes op de proef stelde, is gauw gelegd. "Dat was echt een quiz", zegt Galjaard. "In deze show krijgen de koppels opdrachten als: rijd met de auto naar een adres in het centrum van Parijs, om te zien of ze goed samenwerken. Of moet de vrouw de man over bijvoorbeeld hoogtevrees heen helpen. Ook confronteren we de kandidaten natuurlijk met hun schoonfamilie."

Het idee komt van producent Eyeworks, die eerder Groeten uit de Rimboe en 'Sterren dansen op het ijs' op de buis bracht. Het programma gaat van start met grote live-shows op zaterdagavond.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen