Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Prinses Máxima viert 37e verjaardag

Shownieuws

Het is feest op landgoed de Horsten in Wassenaar. Prinses Máxima is zaterdag 37 jaar geworden. De verjaardag wordt in huiselijke kring gevierd.

Het is feest op landgoed de Horsten in Wassenaar. Prinses Máxima is zaterdag 37 jaar geworden. De verjaardag van de vrouw van prins Willem-Alexander wordt in huiselijke kring gevierd, zo heeft de Rijksvoorlichtingsdienst laten weten.

Máxima Zorreguieta trouwde in 2002 met de Nederlandse kroonprins. Het koppel heeft drie dochters: Catharina-Amalia (4), Alexia (2) en Ariane (1). Het gezinnetje woont sinds 2003 op landgoed de Horsten in Wassenaar.

Prinses Máxima zag op 17 mei 1971 in Buenos Aires het levenslicht als eerste dochter van Jorge Zorreguieta en Maria del Carmen Cerutti. Ze groeide op in de Argentijnse hoofdstad en verhuisde na haar studie economie naar New York, waar ze onder meer voor de Deutsche Bank werkte. In 1999 viel de blondine op een feestje in Sevilla voor de charmes van kroonprins Willem-Alexander.

Vorige maand bleek uit een peiling van TNS Nipo dat prinses Máxima met afstand het populairste lid van het Koninklijk Huis is. De blondine werd door 57 procent van de ruim duizend ondervraagden genoemd als favoriet. Haar echtgenoot volgt met elf procent en koningin Beatrix met zeven procent.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen