Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Donkere bruiloft voor Ashlee en Pete'

Shownieuws

Ashlee Simpson en Pete Wentz hebben de genodigden van hun bruiloft gevraagd zich in donkerkleurige kleding te hullen. Dat verklapt een bron aan Us Weekly.

Ashlee Simpson en Pete Wentz hebben de genodigden van hun bruiloft aanstaande zaterdag gevraagd zich in donkerkleurige kleding te hullen. "Gasten is gevraagd zich in cocktailkleding te verschijnen, maar ze hoeven het niet te overdrijven", verklapt een bron aan het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly.

Het lijkt erop dat de bruiloft in de tuin van de ouders van Simpson plaatsvindt. Donderdag werd een grote, witte tent met rode gordijnen opgezet in de tuin van de villa in de Californische plaats Encino. Ook werden stoelen geplaatst om een open haard in de tuin en werd het zwembad bedekt om extra zitplaatsen te creëren. Volgens de bron worden ruim 250 gasten verwacht bij de ceremonie.

Donderdagavond vierde de aanstaande bruidegom zijn vrijgezellenfeest. Wentz nam zijn vader, schoonvader, bandmaatjes van Fall Out Boy en vrienden als Joel Madden mee uit eten in restaurant Mr. Chow in Los Angeles. Daarna gaf de bassist een feestje in een kamer in het Roosevelt hotel. Ashlee vermaakte zich ondertussen door inkopen te doen in een luxe lingeriezaak in Los Angeles.

Een woordvoerder van de jongere zus van Jessica Simpson wilde eerder deze week niet bevestigen dat Ashlee zaterdag naar het altaar schrijdt. "Het is een privéaangelegenheid", vertelt ze. "Er valt niets te bevestigen."

De 23-jarige Simpson en de vijf jaar oudere Wentz maakten vorige maand hun verloving bekend. Sindsdien zijn de geruchten over een zwangerschap niet van de lucht. De zangeres blijft dubbelzinnig over het onderwerp. "Alleen de tijd zal het leren", zei ze eerder in een interview.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen