Kies je favoriete radiostation

Dossiers

New Kids on the Block maakt rentree in regen

Shownieuws

New Kids on the Block heeft vrijdagochtend zijn eerste optreden in veertien jaar gegeven en lieten onder meer hun splinternieuwe single 'Summertime' horen.

New Kids on the Block heeft vrijdagochtend in New York zijn eerste optreden in veertien jaar gegeven. De voormalige jongensband was te gast bij de Today Show en bracht buiten de studio in de stromende regen voor ruim drieduizend fans onder meer hun splinternieuwe single 'Summertime' ten gehore.

Sommige fans hadden 48 uur gewacht om een glimp op te vangen van hun idolen. "Wij hebben de beste fans van de wereld", vertelde bandlid Joey McIntyre in het NBC-programma. "We kunnen er erg emotioneel van worden."

De broers Jordan en Jonathan Knight, Joey McIntyre, Donnie Wahlberg en Danny Wood vormde samen de bekendste boyband van eind jaren tachtig en begin jaren negentig. De groep scoorde hits als 'Step by step', 'The right stuff' en 'Cover girl'. De leden, die in 1994 uit elkaar gingen, gelden als pioniers van het boybandtijdperk. De vijf zijn inmiddels tussen de 35 en 39 jaar.

In juni 1994 besloot de groep uit elkaar te gaan. In 1999 deed het vijftal een poging weer bij elkaar te komen, maar die mislukte omdat Jonathan Knight geen trek had in een hereniging.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen