Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Jessica Simpson single door bemoeienis vader'

Shownieuws

Joe Simpson heeft de breuk tussen zijn dochter Jessica Simpson en Tony Romo veroorzaakt. De footballster werd gek van de bemoeienis van zijn schoonvader.

Joe Simpson heeft de breuk van zijn dochter Jessica Simpson en Tony Romo veroorzaakt. De footballster werd gek van de bemoeienis van zijn schoonvader. Daarnaast leidde de constante media-aandacht hem te veel af van zijn carrière. Dat vertelt een vriend van Romo in de Amerikaanse krant Chicago Sun-Times.

"Joe Simpson vertelt niet alleen Jessica precies wat ze moet doen, maar gaf de laatste tijd ook Tony ongevraagd carrièreadvies", vertelt de vriend. "Daarnaast probeerde hij hem reclamedeals aan te praten en bemoeide hij zich met andere dingen die niets zijn relatie met Jessica te maken hadden."

De relatie tussen de Dallas Cowboys-speler en de blondine mag dan 'absoluut' voorbij zijn, dat betekent niet dat de twee elkaar niet meer zien. Volgens de vriend begeleidt Romo zijn ex-vriendin ondanks de breuk naar het huwelijk van haar zusje Ashlee en Pete Wentz, dat zaterdag op een geheime locatie zou plaatsvinden.

De 27-jarige Simpson viel eind vorig jaar voor de charmes van de 28-jarige quarterback. De zangeres was eerder getrouwd met zanger Nick Lachey. Het stel werd wereldberoemd door de MTV-realitysoap Newly Weds, waarin hun huwelijksperikelen centraal stonden. Daarna had ze een tijdje iets met zanger John Mayer.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen