Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kane verkoopt deze week meeste albums

Shownieuws

Kane stoot deze week Madonna van de koppositie in de Mega Album Top 100. De Haagse rockgroep doet dat met de cd 'Everythingyouwant', die vorige week uitkwam.

Kane stoot deze week Madonna van de koppositie in de Mega Album Top 100. De Haagse rockgroep doet dat met de cd 'Everythingyouwant', die vorige week uitkwam. De Queen of Pop daalt met haar 'Hard candy' naar de tweede plaats. Amy Winehouse en Amy Macdonald zakken een plekje naar drie en vier.

Na Kane komt Neil Diamond met zijn cd 'Home before dark' op nummer zeven het hoogst binnen. Ook Nederlandstalig scoort goed: Wolter Kroes komt binnen op plek vijftien en Jan Smit, Jeroen van der Boom en Nick & Simon staan eveneens hoog genoteerd in de albumlijst.

In de Single Top 100 hervat Madonna de strijd met Marco Borsato's 'Wit licht' en neemt ze wederom de eerste plek in beslag met haar plaat '4 minutes'. De zangeres verblijdt de Amsterdam Arena op 2 september met een bezoekje, waarvoor zaterdag de kaarten in de verkoop gaan.

De hoogste binnenkomer in de singlelijst is het trio 3js met hun 'Wiegelied'. Ze komen op de achtste plaats binnen. Een grote stijger in de lijst zijn de Denen van Alphabeat, die vorige week voor Bevrijdingspop een bezoekje brachten aan Haarlem. De formatie stijgt van nummer 53 naar negen met de single 'Fascination'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen