Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Pete Doherty terug op podium

Shownieuws

Pete Doherty heeft dinsdagavond zijn rentree gemaakt op het podium. De Britse zanger trad samen met zijn band Babyshambles op in Londen, zo meldt de BBC.

Pete Doherty heeft dinsdagavond zijn rentree gemaakt op het podium. De Britse zanger trad met zijn band Babyshambles op in Londen, zo meldt de BBC. Het was voor het eerst dat Doherty weer op de planken stond sinds hij vorige week dinsdag de gevangenis mocht verlaten.

De ex-vriend van topmodel Kate Moss liet zijn publiek weten dat hij een 'beetje stroef' was na zijn verblijf in de cel. Hij bedankte iedereen die hem een brief had gestuurd terwijl hij zijn straf uitzat.

Doherty was veroordeeld tot veertien weken gevangenisstraf voor het schenden van voorwaarden tijdens zijn proeftijd. Hij zou meerdere malen te laat zijn komen opdagen bij verplichte afspraken.

De zanger bekende vorig jaar schuld aan het bezit van cocaïne, heroïne en andere verdovende middelen. Van de opgelegde veertien weken zat Doherty 29 dagen uit. Om onduidelijke redenen werd de straf gehalveerd. Daarnaast zouden achttien dagen zijn kwijtgescholden in het kader van een programma om overbevolking in gevangenissen tegen te gaan.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen