Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Tekenfilm Totally Spies wordt verfilmd

Shownieuws

De kinderserie Totally Spies, krijgt een filmversie. Dat werd vrijdag bekend gemaakt op het Filmfestival in Cannes, zo meldt filmvakblad Hollywood Reporter.

De kinderserie Totally Spies wordt verfilmd. Dat werd vrijdag bekendgemaakt op het Filmfestival in Cannes, meldt filmvakblad Hollywood Reporter. De film komt volgend jaar uit. Wanneer de verhalen over de drie meisjes in de Nederlandse bioscopen te zien zijn, is onbekend.

De film is niet alleen bedoeld voor kinderen. "Onze taak is een goede film te maken die ook ouders niet verveelt", stelt de directeur van productiebedrijf Marathon Media.

De populariteit van Totally Spies kent geen grenzen. De Franse animatieserie, die in Nederland te zien is op Jetix, is een persiflage op de serie Charlie's Angels uit de jaren tachtig. Het gaat over drie meiden die naast hun leventje op de middelbare school een carrière hebben als spion.

De tekenfilm is te zien in 166 landen. Met vijf seizoenen en meer dan 130 afleveringen staat de tekenfilm in de top vijf van hoogst gewaardeerde kinderprogramma's in de wereld.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen