Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Owen Wilson en Kate Hudson definitief uit elkaar

Shownieuws

Owen Wilson en Kate Hudson hebben definitief een punt gezet achter hun knipperlichtrelatie. "Het was een moeilijke breuk", verklapt een vriend aan People.

Owen Wilson en Kate Hudson hebben een punt gezet achter hun knipperlichtrelatie. Het stel, dat sinds twee maanden probeerde hun relatie nieuw leven in te blazen, is definitief uit elkaar. "Het was een moeilijke breuk", verklapt een vriend van de acteur aan het Amerikaanse tijdschrift People. "Hij wil er geen woorden meer aan vuil maken en het achter zich laten."

De 29-jarige Hudson en de tien jaar oudere Wilson waren een halfjaar samen toen ze vorig jaar uit elkaar gingen. Na een onstuimige periode, waarin Wilson een zelfmoordpoging deed, leken de twee elkaar weer gevonden te hebben. Nadat Kate met een diamanten ring werd gespot, waren de geruchten over een verloving niet van de lucht. De blondine bleek de ring echter te dragen voor haar rol in de film 'Bride wars', waarvoor ze momenteel opnamen maakt in Boston.

De voormalige geliefden lijken weinig last te hebben van liefdesverdriet. Zo werd Kate vorige week in een bar gezien met haar 'Bride wars'-tegenspeler Steve Howey. Wilson vermaakte zich met twee blondines in een nachtclub in New York. "Hij was erg intiem met de dames", vertelt een getuige. "Hij zag er gelukkig uit." Hudson zou niet gecharmeerd zijn van het flirterige gedrag van haar ex. "Ze voelt zich oerdom dat ze ooit dacht dat het serieus was tussen haar en Owen", beweert een bron.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen