Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Twee Lama's verruilen BNN voor Avro

Shownieuws

Ruben Nicolai en Tijl Beckand keren BNN de rug toe. De twee Lama's stappen over naar de Avro. Nicolai en Beckand gaan per 1 januari aan de slag.

Ruben Nicolai en Tijl Beckand keren BNN de rug toe. Het tweetal, dat onder meer bekend is van De Lama's, stapt over naar de Avro. Nicolai en Beckand gaan per 1 januari aan de slag, heeft de Avro vrijdag bekendgemaakt.

De twee hebben de Avro zelf 'pro-actief' benaderd, licht een woordvoerder van de omroep toe. Of ze als team gaan werken of dat ieder apart een programma krijgt is nog niet bekend. "Daar gaan we in de komende periode veel over praten", stelt de zegsman.

Nicolai, die voor de jongerenomroep ook onder meer 'Je zal het maar hebben' en Rat van Fortuin presenteerde, ziet de overstap als een verrijking. "Ik heb de afgelopen jaren met veel plezier bij BNN gewerkt en daar veel geleerd", vertelt de 33-jarige Lama. "De overstap is voor mij echter een prachtige kans om een professionele stap voorwaarts te maken en daar verheug ik mij erg op."

De even oude Beckand, die ook meewerkte aan het gesneuvelde De Nieuwste Show, verheugt zich op de uitdaging. "Dit is de eerste keer dat ik een exclusief avontuur aanga", zegt hij. Dat zijn collega ook de overstap maakt vindt hij gezellig. "Natuurlijk is het ook erg prettig dat er iemand in de kantine loopt die ik redelijk ken."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen