Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Britney onderneemt snoepreisje met Mel Gibson'

Shownieuws

Zangeres Britney Spears en acteur Mel Gibson zijn samen op weg naar Costa Rica. Dat meldt een anonieme bron aan het Amerikaanse tijdschrift People.

Britney Spears en Mel Gibson zijn samen op weg naar Costa Rica. Vergezeld van Britney's vader en de vrouw van Gibson onderneemt het opmerkelijke tweetal een reisje om te ontspannen, meldt een anonieme bron aan het Amerikaanse tijdschrift People. Het is niet de eerste keer dat de zangeres in het openbaar wordt gesignaleerd met de acteur.

De groep verblijft in het vakantiehuis van de 52-jarige acteur, zegt de bron. "Ze gaan er gewoon een paar dagen tussenuit om te relaxen."

In maart zagen getuigen Spears en Gibson samen dineren in een Russisch restaurant in Los Angeles. Dit was niet het eerste contact tussen de twee sterren, zei een bron toen. "Mel en zijn vrouw Robin hadden een vrouw gezien die in een crisis verkeerde en wilden op elke mogelijke manier helpen."

De geplaagde popster kan wel wat rust gebruiken. Getuigen merkten op dat ze in gewicht is aangekomen en suggereerden dat er misschien een derde kindje op komst is. Andere beweren weer dat haar duidelijk zichtbare buikje te wijten is aan medicijngebruik.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen