Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Spears moet juridische kosten Federline betalen

Shownieuws

Britney Spears moet haar ex-man Kevin Federline ruim 237.000 euro betalen aan juridische kosten voor de voogdijzaak. Dat bepaalde de rechter in Los Angeles.

(Novum/AP) - Britney Spears moet haar ex-man Kevin Federline ruim 237 duizend euro betalen voor juridische kosten die hij heeft gemaakt in de voogdijzaak om hun twee zoontjes. Dat heeft de rechter in Los Angeles maandag bepaald.

Mark Vincent Kaplan, de advocaat van Federline, had aanvankelijk om bijna 320 duizend euro gevraagd. De advocaat van de 26-jarige zangeres wierp tegen dat de kosten te hoog zijn ingeschat en dat Federline zijn rekeningen best zelf kan betalen.

De rechter oordeelde uiteindelijk dat het gedrag van Britney de belangrijkste reden is voor de vele vertragingen in de langlopende voogdijzaak. De gewezen popprinses kwam vele malen niet opdagen toen ze een getuigenis moest afleggen.

Britney verloor eerder dit jaar de voogdij over Sean Preston (2) en Jayden James (1). Wel heeft ze sinds kort weer regelmatig contact met de jongetjes.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen