Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Claire zoekt stulpje voor haar en Huub

Shownieuws

Ex-bewoonster van de Gouden Kooi Claire is op zoek naar een flat voor haar en Huub. Ze is er ook zeker van dat haar echtgenoot Huub haar niet laat vallen.

Ex-bewoonster van de Gouden Kooi Claire is alvast naarstig op zoek naar een flat voor haar en Huub. Dat vertelt de blondine vrijdag in De Telegraaf. Ze is er ook zeker van dat haar echtgenoot Huub haar niet laat vallen, mocht hij de Kooi als miljonair verlaten. "Huub heeft aangekondigd dat hij in mijn schoonheidszaak wil investeren", zegt de Tilburgse.

Claire verwacht niet dat Huub het gewonnen bedrag volledig met haar deelt. "Financieel houden we alles gescheiden. We zijn op huwelijkse voorwaarden getrouwd."

Bewoner Jaap heeft volgens Claire zijn vriend Huub verraden. "Hij heeft zich altijd geprofileerd als het maatje van Huub, maar gaf hem in de halvefinalestemming gewoon nul punten", zegt ze over de stemronde die donderdagavond werd uitgezonden. Claire besloot op te stappen met 25 duizend euro nadat zij en Huub vermoedden dat hij de villa zou moeten verlaten met de minste stemmen. Deze verwachting kwam uit, zodat de beslissing van Claire de 'redding' van haar man bleek.

De 24-jarige ex-bewoonster zegt dat Huub het spel altijd eerlijk heeft willen spelen. "Ik promoot hem omdat hij altijd voor veel kijkplezier en commotie heeft gezorgd, zonder iemand te schaden. Het is gewoon een lieve jongen, van wie ik zielsveel van houd. En die liefde is echt. Wij hebben elkaar tien punten gegeven, dat zegt genoeg."

Claire, die na haar vertrek is ondergebracht op een geheim adres, moet nog een week wachten voordat ze haar man weer ziet. Donderdag zendt RTL 5 live de finale van De Gouden Kooi uit. Het programma was bijna twintig maanden op de buis te volgen.

De overgebleven kandidaten Huub, Brian, Amanda en Jaap gaan de strijd met elkaar aan. De winnaar loopt de villa uit met een miljoen euro. Daarbij komt nog duizend euro per dag dat de winnaar in de Kooi woonde. Afgetrokken worden nog de opgelegde geldboetes.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen