Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jennifer Hoffman zoekt mooiste brildrager

Shownieuws

Jennifer Hoffman kan de stijlkennis die ze heeft opgedaan in Passion for Fashion aanboren. De presentatrice gaat op zoek naar de brildrager van het jaar.

Jennifer Hoffman kan de stijlkennis die ze heeft opgedaan in Passion for Fashion aanboren. De 27-jarige presentatrice van het modeprogramma gaat op zoek naar de brildrager van het jaar. Ze spoort alle bebrilde Nederlanders aan zich op te geven voor een landelijke verkiezing, zo maakt Specsavers donderdag bekend.

"Wij zijn op zoek naar mensen met het echte 'specs-appeal', die laten zien dat ze met bril hun look helemaal compleet maken", vertelt de blondine. De winnaar van de modellenwedstrijd vertegenwoordigt Nederland tijdens een finale in Londen, waar een modellencontract en een reis naar Barbados kan worden gewonnen.

Guus Meeuwis werd eerder al gekozen tot bekende brildrager van 2008. De zanger draagt zijn bril 'met volle overtuiging'. "Niet alleen omdat deze bij mijn karakter past, maar óók omdat de bril mede bepalend is voor hoe ik als zanger op de mensen overkom", liet hij weten. "Ik ben er trots op." De 36-jarige Brabander neemt het stokje over van minister-president Jan Peter Balkenende, die vorig jaar het boegbeeld van brildragend Nederland was.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen