Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Producent 'Fame' naar Nederland

Shownieuws

David de Silva, de producent van de musical 'Fame', komt naar Nederland. In Carré zal hij op 22 mei de Nederlandse versie van het dansspektakel bekijken.

David de Silva, de producent van de Amerikaanse versie van de musical 'Fame', komt naar Nederland. In het Koninklijk Theater Carré bekijkt hij volgende week donderdag de Nederlandse versie van het dansspektakel. Dat heeft de Nederlandse producent, V&V Entertainment, donderdag bekendgemaakt.

De Silva bracht 'Fame' eind jaren tachtig op de planken in de Verenigde Staten. De musical is gebaseerd op de gelijknamige filmhit uit 1980, die De Silva eveneens produceerde. Zowel de film als de musical gaat over het wel en wee van een groepje studenten aan een dansschool in New York.

De Nederlandse versie van 'Fame', met rollen voor Jim Bakkum en Kim-Lian van der Meij, ging begin dit jaar in première. In verband met haar zwangerschap moest Kim-Lian haar rol al snel afstaan aan collega Cystine Carreon. 'Fame' zal nog tot eind dit jaar te zien zijn in theaters door heel Nederland.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen