Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Scarlett Johansson zoent met Penelope Cruz

Shownieuws

Scarlett Johansson en Penelope Cruz kussen hevig met elkaar in de film 'Vicky Cristina Barcelona'. Dat is te zien in de trailer van de nieuwe Woody Allen-film.

Actrices Scarlett Johansson en Penelope Cruz kussen hevig met elkaar in 'Vicky Cristina Barcelona'. Dat is te zien in de trailer van de nieuwe film van Woody Allen. De romantische komedie gaat zaterdag op het 61e festival van Cannes, dat woensdag van start ging, in première.

De 23-jarige Johansson en de elf jaar oudere Cruz zijn niet de enigen die speeksel uitwisselen in de in de Catalaanse hoofdstad opgenomen film. De trailer laat kus na kus zien, waarbij de tongzoen tussen de twee vrouwelijke hoofdrolspelers eruit springt.

'Vicky Cristina Barcelona' is al de derde film van Allen waarin Johansson schittert. Eerder speelde de actrice in 'Match point' en 'Scoop'. Tijdens het filmen van 'Match point' raakte hij bevriend met haar en gaf aan dat hij haar ongelooflijk grappig vond en onder de indruk was van haar sterke acteerprestaties.

Het filmfestival van Cannes duurt nog tot 25 mei. De film van Allen, bekend van klassiekers als 'Annie Hall' en 'Manhattan', is wel te zien maar dingt niet mee naar De Gouden Palm. Het verhaal gaat over een schilder die aanpapt met twee Amerikaanse toeristen. In Nederland gaat de film op 20 november in première.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen