Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Jessica Simpson verdrinkt liefdesverdriet'

Shownieuws

Jessica Simpson heeft het dit afgelopen weekeinde op een drinken gezet. Dit nadat haar ex John Mayer zijn verhouding met Jennifer Aniston openbaar had gemaakt.

Jessica Simpson heeft het dit afgelopen weekeinde op een drinken gezet, nadat haar ex John Mayer zijn verhouding met Jennifer Aniston openbaar had gemaakt. Dat staat te lezen in het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly. De 27-jarige blondine zou gebroken zijn door het nieuws.

Toen de zangeres zich een stuk in de kraag dronk met haar goede vriendin CaCee Cobb, was Simpsons vriend Tony Romo volgens Us Weekly in geen velden of wegen te bekennen. De footballster zou Chicago onveilig hebben gemaakt en tegen vrienden hebben geroepen dat hij weer single is. Onlangs doken al foto's op die laten zien hoe Romo in het uitgaansleven aanpapt met een mooie blondine.

Vorige maand staken geruchten de kop op dat zanger Mayer het had aangelegd met Aniston. Later kwamen ook foto's van de twee boven water. Tijdens een feestje in Miami verschenen de twee onlangs hand in hand. Simpson en Romo zijn sinds eind vorig jaar een stelletje.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen