Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Mariah Carey richt babykamer in'

Shownieuws

Mariah Carey en Nick Cannon willen zo snel mogelijk een babykamer laten inrichten. Dat berichtten anonieme bronnen aan de Amerikaanse krant NY Daily News.

Mariah Carey en Nick Cannon willen zo snel mogelijk een babykamer laten inrichten. Dat berichtten anonieme bronnen aan de New Yorkse krant Daily News. Zij hoorden een assistent van de diva bellen met de chique kinderboetiek Petit Trésor in Los Angeles. Onlangs verzorgde deze winkel ook de inrichting van de babykamer van Jennifer Lopez en Marc Anthony.

De assistente van de 38-jarige zangeres zou gevraagd hebben om staaltjes stof te sturen met een vlinderthema, niet vreemd voor een artieste die haar zesde studioalbum uit 1997 'Butterfly' noemde.

Onlangs stapten Carey en de elf jaar jongere Cannon onverwacht in het huwelijksbootje op de Bahama's. Hiermee verrasten de tortelduifjes, die elkaar pas kort kennen, vriend en vijand. De manager van de nog kinderloze Carey, Benny Medina, ontkende tegenover de krant echter dat het koppel al werkt aan gezinsuitbreiding.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen