Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Belinda Meuldijk spoedig dakloos

Shownieuws

Belinda Meuldijk raakt dit jaar haar huis in Bosch en Duin kwijt. Haar ex-man Rob de Nijs heeft aangegeven het in november met Henriëtte te willen betrekken.

Belinda Meuldijk raakt nog dit jaar haar huis in Bosch en Duin kwijt. Haar ex-man Rob de Nijs, die het huis in de gemeente Zeist bezit, heeft aangegeven het in november met zijn verloofde Henriëtte Koetschruiter te willen betrekken. "Ik moet er met Thierry en mijn autistische zoon Yoshi dus uit", vertelt ze donderdag in De Telegraaf. "We zijn aan het zoeken naar andere huisvesting, waar dan ook vier paarden en elf honden moeten worden ondergebracht."

De 53-jarige Meuldijk en haar vriend Thierry zullen waarschijnlijk niet ver wijken van hun huidige stek. "Het is nog niet zo simpel, want ik wil ook het beste voor Yoshi", stelt Meuldijk. "Dat betekent dat ik niet ver van Bosch en Duin weg kan, want daar gedijt hij goed op een antroposofische instelling."

Het betreffende huis kwam vorig jaar in het nieuws, toen foto's van vervuilde woonruimtes in roddelblad Privé werden gepubliceerd. De Nijs bekende later dat hij de foto's had gemaakt, uit bezorgdheid over het welzijn van Yoshi.

Eerder deze week werd bekend dat de scheiding tussen Meuldijk en De Nijs, die in 2005 werd aangekondigd, nu definitief rond is. De Nijs en Koetschruiter zijn druk met de voorbereidingen van hun huwelijk, dat deze zomer moet plaatsvinden. Meuldijk kan het woord trouwen even niet horen. "Ik heb het helemaal gehad met het instituut huwelijk", legt ze uit. "Thierry en ik zijn zo gelukkig nu. Dat wil ik niet verstoren."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen