Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Reallifesoap Jan Keizer in juli op de buis

Shownieuws

De reallifesoap van Jan Keizer komt in juli op tv. De serie over het wel en wee van de voormalige BZN-zanger en zijn gezin is vanaf 4 juli te zien bij de Tros.

De reallifesoap van Jan Keizer komt in juli op televisie. De serie 'Jan Keizer: een leven na BZN', over het wel en wee van de voormalige BZN-zanger en zijn gezin, is vanaf 4 juli wekelijks te zien bij de Tros op Nederland 1. Dat heeft de omroep woensdag bekendgemaakt.

De 59-jarige Keizer geeft met de soap een inkijkje in zijn leven. Zo zijn kijkers onder meer getuige van een familievakantie in Italië, zien ze hoe Jan zijn dochter Nelly helpt bij de verbouwing van haar huis en wordt hij gevolgd tijdens de promotie van zijn soloalbum.

Met de reallifesoap stapt Keizer in de voetsporen van zijn Volendamse dorpsgenoten en collega's Jan Smit en Nick & Simon, die ook langere tijd op de voet werden gevolgd door een cameraploeg. Het programma zou eigenlijk al in februari van start zijn gegaan. Maar Nederland 1, de beoogde zender, zag pas in de zomer ruimte voor de serie.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen