Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Brad en Angelina krijgen tweeling

Shownieuws

Brad Pitt en Angelina Jolie verwachten een tweeling. Dat heeft Jolie woensdag in The Today Show bevestigd, nadat acteur Jack Black het verklapte.

Angelina Jolie heeft tijdens een interview op het filmfestival in Cannes bevestigd dat zij en Brad Pitt een tweeling verwachten. De geruchten deden al enige tijd de ronde, maar het koppel wilde niets verklappen.

Tijdens een interview met The Today Show verklapte acteur Jack Black, met wie Jolie samenwerkte voor de animatiefilm 'Kung fu panda', het heugelijke nieuws per ongeluk.

Natalie Morales, de presentatrice van The Today Show, vroeg daarop of het beroemde stel het geslacht van de baby's al weet. "Dat houden we liever voor onszelf", reageerde Jolie. De 'Tomb raider'-actrice vertelde wel dat zij en Pitt wellicht in Frankrijk blijven totdat de geboorte erop zit.

Het koppel breidt het gezin met de geboorte van de tweeling uit tot zes kinderen. Pitt en Jolie adopteerden drie kindjes: Maddox, Pax en Zahara. De twee acteurs kregen op 27 mei 2006 op biologische wijze hun dochtertje Shiloh.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen