Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Mourali en Brard bekvechten om Ranking the Stars

Shownieuws

De eerste 'bitchfight' van Ranking the Stars is een feit. Chazia Mourali en Patty Brard vlogen elkaar in de haren nadat het te lang duurde achter de schermen.

De eerste 'bitchfight' van Ranking the Stars is een feit. Chazia Mourali en Patty Brard vlogen elkaar bij de opnamen in de haren om een ruzie bij de visagie-afdeling. Mourali had een hofhouding aan persoonlijke kappers meegenomen en kampte met een ontstoken oog, waardoor het allemaal iets langer duurde achter de schermen. Diva Brard pikte dit niet en zette de presentatrice op haar plek.

Brard lichtte het voorval woensdag in RTL Boulevard toe. Mourali zou in designerkleding de set op zijn komen lopen, waaraan Brard aanstoot nam. "Ik noem haar nu Bassie Mourali. Haar kleding was een mix van Bassie en Adriaan", zei de pinnige Brard over de modebewuste presentatrice.

Mourali ziet het anders. Toen ze op de ochtend van de opnamen wakker werd, schrok ze omdat haar oog erg opgezwollen was. "De visagist moest hard werken om er iets van te maken. Het was een ramp." Als bewijs toonde ze in het entertainmentprogramma haar oog, inclusief kraaienpootjes. "Zie je het, Patty? Omdat ik je botox niet mocht lenen."

De zomereditie van Ranking the Stars is vanaf vrijdag te zien op Nederland 3. Naast Mourali en Brard zijn ook Catherine Keyl, Lieke van Lexmond, Yolanthe Cabau van Kasbergen, Lucille Werner, Heleen van Rooyen, Nada van Nie, Irene van de Laar en Tatjana Simic in de show te zien. Het zomerseizoen telt slechts vier afleveringen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen