Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Amy Winehouse niet vervolgd om drugsvideo

Shownieuws

Amy Winehouse wordt niet vervolgd op basis van de videobeelden waarop ze een crackpijpje vasthoudt. Ze is de afgelopen week negen uur door politie ondervraagd.

(Novum/AP) - Amy Winehouse wordt niet vervolgd op basis van de videobeelden waarop ze een crackpijpje vasthoudt. Het filmpje werd in januari gemaakt tijdens een feestje van de Britse zangeres in haar Londense appartement.

Op screenshots van het filmpje was te zien dat ze een pijpje bij zich droeg waarmee normaal gesproken crack wordt gerookt. De Britse krant The Sun plaatste de foto's op 22 januari op zijn website.

De politie heeft de soulzangeres afgelopen week negen uur ondervraagd en stelde vast dat Winehouse niet vervolgd hoeft te worden. "Amy is blij dat ze haar leven weer kan oppikken en dat ze zich kan gaan richten op muziek. Ze kijkt voornamelijk uit naar het weerzien met haar fans in de zomer, als ze op een aantal festivalpodia staat", zei een woordvoerder van de 'Rehab'-zangeres.

Het was niet de eerste keer dat Winehouse met de politie in contact komt. Vorige maand werd ze berispt wegens mishandeling, nadat ze tijdens een avondje stappen twee mannen aanviel. Een van de slachtoffers gaf ze een kopstoot, de ander sloeg ze in het gezicht. Voor dat akkefietje wordt ze niet vervolgd, maar het wordt wel opgenomen in haar strafblad.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen