Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Marijke Helwegen lanceert crème voor alle plekjes

Shownieuws

Marijke Helwegen lanceert volgende maand een crème die overal te smeren is. Zelf smeert ze het op haar benen en is ze naar eigen zeggen nog altijd even mooi.

De faceliftcrème die Marijke Helwegen volgende maand lanceert is niet alleen nuttig voor het gezicht, maar ook voor andere plekjes. "Ik heb begrepen dat mijn gay vrienden die de crème hebben uitgeprobeerd, hem op 'een bepaald onderdeel' hebben gesmeerd. Dat zag er plotseling heel strak uit", vertelt Helwegen. "Ze wilden mij er alles over vertellen, maar omdat ik rooms-katholiek ben opgevoed, heb ik daarvan afgezien".

De witte crème is vanaf 6 juni verkrijgbaar in verschillende winkelketens en wordt op de markt gebracht door Pascaud Beauty Innovations. "Het is een sterk liftende antirimpelcrème. Hij is dierproefvrij, dat vind ik heel belangrijk." Het smeersel is een alternatief voor een echte facelift. "Het is voor mensen die geen rimpeltjes om de ogen willen, maar ook niet willen laten snijden."

Mensen hoeven volgens de ambassadrice van de plastische chirurgie niet bang te zijn voor enge bijwerkingen. "Ik heb het op mijn benen en op mijn gezicht gebruikt en ik ben nog altijd even mooi. Nu was er bij mij uiteraard ook niet zo heel veel strak te trekken", grapt ze.

Het middeltje verschilt volgens Helwegen van andere beautyproducten. "Meestal zijn crèmes voedend en vochtvasthoudend. Dit is meer liftend, gladmakend en tegen rimpels." Hoe oud de mensen zijn die het middeltje gebruiken, maakt weinig uit, zegt de 59-jarige Helwegen. "Het is voor iedereen die een beetje strak wil zijn."

Toch hoopt ze niet dat iedereen massaal aan de liftcream gaat. "Ik heb maar één angst en ik merk dat ik er helemaal een beetje van tril. Dat is dat iedereen in Nederland zo strak en rimpelloos wordt als ik. Dan val ik natuurlijk niet meer op", huivert ze. "En dan heb ik een crème laten produceren die mijn eigen ondergang is geworden."

Helwegen heeft het maar wat druk. Drie dagen voordat haar crème in de winkels ligt, verschijnt de eerste glossy van het icoon van de plastische chirurgie. "In het blad maak ik natuurlijk ook nog even reclame voor de faceliftcream, en wijd ik er een pagina aan."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen