Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Wonderdruppels' verbreden Kelly's bilpartij

Shownieuws

Kelly van der Veer is onder het mes gegaan. De transseksuele blondine heeft haar billen laten verbreden. "Ik voel me zó vrouwelijk", meldt ze op haar weblog.

Kelly van der Veer heeft vorige week een cosmetische ingreep ondergaan. De transseksuele tv-persoonlijkheid heeft met 'Braziliaanse wonderdruppels' haar billen laten verbreden. "Ik voel me zó vrouwelijk", schrijft ze op haar weblog.

Als gevolg van de ingreep moet Kelly, die landelijke bekendheid kreeg door haar deelname aan Big Brother, twee weken op haar buik doorbrengen. "Zitten kan niet, maar daar staat dan weer tegenover dat ik de rest van mijn leven niet meer tegen die jongenskont hoef aan te kijken", schrijft ze. "Ik kan nu eindelijk ongegeneerd in een stringetje op het strand van Bloemendaal zitten."

De grotere billen van Kelly hebben niet alleen voordelen. De blondine moet een compleet nieuwe garderobe aanschaffen. "Ik baal als een stekker dat ik van een maatje 30 jeans naar een maat 34 ga", schrijft ze. "Ik kan dus al mijn couturebroeken wegdoen."

Kelly kijkt niet op een ingreep meer of minder. Vorige maand liet ze zich nog aan haar heupen opereren om ze vrouwelijker te laten lijken. "Nu nog een beetje liposuctie in mijn taille en dan: Barbie, move over!"

[Novum]

Gerelateerde Artikelen