Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kijkers kunnen winnaar Gouden Kooi kiezen

Shownieuws

De kijkers van De Gouden Kooi krijgen een stem in de afloop van de realityserie. Vanaf 14 mei kunnen stemmen worden uitgebracht op de vijf finalisten.

De kijkers van De Gouden Kooi krijgen een stem in de afloop van de realityserie. Vanaf 14 mei kunnen stemmen worden uitgebracht op de vijf finalisten. Voorafgaand aan de openbare stemming moeten Huub, Claire, Amanda, Brian en Jaap elkaar punten geven, zo heeft RTL 5 woensdag laten weten.

Wie tijdens de finale op 22 mei de meeste stemmen en punten heeft, gaat naar huis met een miljoen euro en duizend euro per doorgebrachte dag in de villa, minus eerder opgelegde boetes. Een notaris ziet erop toe dat elke kooibewoner een aantal punten verdeelt onder zijn concurrenten. De kandidaat die op 14 mei de minste punten krijgt, moet per direct de villa in Eemnes verlaten.

De Gouden Kooi, waarvan het toenmalige Talpa in 2006 de eerste aflevering uitzond, is inmiddels de langstlopende realityserie aller tijden. Al voordat de serie op televisie te zien was, werd De Gouden Kooi bekritiseerd. De gewelddadige en andere uitspattingen van enkele bewoners waren ook later goed voor hevige kritiek.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen