Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Viktor & Rolf zakken op modelijst Jackie

Shownieuws

Viktor & Rolf zijn van de eerste plaats van de Top 100 Modelijst van de Jackie af. Fotografenduo Inez van Lamsweerde en Vinoodh Matadin voert de lijst aan.

Viktor & Rolf zijn van de eerste plaats van de Top 100 Modelijst van het tijdschrift Jackie verdreven. Het ontwerpersduo moet de koppositie afstaan aan het fotografenduo Inez van Lamsweerde en Vinoodh Matadin en staat nu op de tweede plaats.

De lijst, met daarop de honderd 'belangrijkste modemensen van Nederland', werd vorig jaar voor het eerst opgesteld. In tegenstelling tot de eerste editie werd de lijst ditmaal niet door de redactie van het blad samengesteld maar door een deskundige jury. Dit vijfkoppige panel bestond uit onder anderen Amsterdam International Fashion Week-organisator James Veenhoff en modejournaliste Michou Basou.

De derde plaats op de lijst is dit jaar voor Paul Helbers, de hoofdontwerper van de mannenmode bij Louis Vuitton. Andere namen in de top tien zijn algemeen directeur bij Gucci Robert Polet op de vierde plek, lingerieontwerpster Marlies Dekkers op zeven en fotograaf Matthias Vriens op plaats negen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen