Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Stalker David Caruso laat het afweten in rechtszaal

Shownieuws

De Oostenrijkse vrouw die terechtstaat voor het stalken van David Caruso is woensdag op de eerste dag van de rechtszaak niet komen opdagen. Ze is spoorloos.

(Novum/AP) - De Oostenrijkse vrouw die terechtstaat voor het stalken van acteur David Caruso is woensdag niet komen opdagen op de eerste dag van de rechtszaak. De rechter in Innsbruck vaardigde onmiddellijk een arrestatiebevel uit naar de 41-jarige vrouw. De verdachte is volgens de Oostenrijkse autoriteiten 'spoorloos verdwenen'.

De vrouw, van wie de identiteit niet bekend is gemaakt, zou meer dan honderd brieven naar de 52-jarige CSI-ster hebben gestuurd. Zo werd Caruso met de dood bedreigd nadat hij de vrouw een handtekening had geweigerd. "Ik ga jou en die lelijke latina slet van je vinden en vermoorden", zou de verdachte in haar 'fanmail' hebben geschreven. Het is onduidelijk of 'latina' verwijst naar actrice Alana De La Garza, die de vrouw van Caruso speelt in het populaire CSI: Miami.

Vanwege de locatie hebben de Oostenrijkse media de rechtszaak omgedoopt tot 'CSI: Innsbruck'. Caruso speelt sinds 2002 in de serie CSI: Miami de rol van Horatio Caine. Eerder was hij te aanschouwen in de serie NYPD Blue en in de films 'Kiss of death' en 'Proof of life'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen