Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jennie Garth mogelijk in spin-off 90210

Shownieuws

Volgens geruchten is Jennie Garth uit een komedie gestapt om mee te kunnen werken aan een spin-off van Beverly Hills 90210. Dat meldt The Hollywood Reporter.

Jennie Garth is uit de nieuwe komedieserie My Best Friend's Girl gestapt. Door haar terugtrekking nemen geruchten toe dat de blonde actrice haar opwachting maakt in de spin-off van Beverly Hills 90210. Dat meldt filmvakblad The Hollywood Reporter.

Vorige maand werd bekend dat de Amerikaanse zender CW werkt aan een spin-off van de in de jaren negentig populaire serie over een groep rijkeluiskinderen uit Beverly Hills. De 36-jarige Garth gaf in de serie gestalte aan de hoogblonde Kelly Taylor, die in de serie in liefdesrelaties verwikkeld was met Brandon en Dylan. Volgens de geruchten speelt ze in de nieuwe versie wederom de rol van Kelly, die ditmaal naar verluidt als modedocent aan de slag gaat.

Eerder liet oud-collega Tori Spelling al weten dolenthousiast te zijn over de spin-off. De 34-jarige actrice, die te zien was als de brave Donna Martin, hoopt op een rolletje in de nieuwe serie.

"Ik ben moeder, maar ik ben nog te jong om de moeder van een tiener te spelen", vertelde ze onlangs in een interview met het Amerikaanse tijdschrift People. "Misschien kan ik de jonge stiefmoeder van een van de personages spelen", zegt ze. "Of de grappige docent seksuele voorlichting, dat zou een leuke knipoog zijn naar mijn rol van de maagdelijke Donna."

Het is nog onduidelijk wanneer de spin-off van Beverly Hills 90210 op televisie te zien is.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen