Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Gordon in vuur en vlam voor Jennifer Hoffman

Shownieuws

Gordon is in de ban van actrice Jennifer Hoffman. "Van alle vrouwen die ik ooit tegenkwam, vind ik jou de mooiste", bekent de zanger in zijn column in Privé.

Gordon is na een vluchtige ontmoeting in Kaapstad helemaal in de ban van Jennifer Hoffman. "Gekleed in een soort van blauwsatijnen jurkje, dezelfde kleur als je ogen, zat je daar wezenloos aantrekkelijk te zijn", zwijmelt de presentator in zijn column in weekblad Privé.

Gordon was met een vriendin op vakantie in Zuid-Afrika. Hoffman was in het land voor opnamen van Waar is De Mol?, het tv-programma van Johnny de Mol. "Sinds onze ontmoeting ben ik redelijk van slag", bekent Gordon, die als homoseksueel door het leven gaat, in zijn openbare liefdesverklaring. "Ik steek het niet onder stoelen of banken als ik zeg dat ik van alle vrouwen die ik ooit tegenkwam, jou het allermooiste vind. Wat een domoor, die Daan Schuurmans, om jou te laten lopen."

De 39-jarige zanger, die in het verleden ook wel eens relaties met vrouwen aanknoopte, droomt zelfs stiekem van een toekomst met de 27-jarige blondine. "Ik heb mezelf voorstellingen gemaakt van een gezin met een vrouw als jij aan het roer en prachtige blonde gekrulde blauwogige kinderen", vertelt hij. "Thuiskomend van ons werk laat ik mijn culinaire kwaliteiten aan je zien en zing liedjes voor je in de badkamer en samen bedrijven we de liefde zoals we dat eigenlijk nog nooit hadden beleefd."

Gordon hoopt de bevallige actrice, die binnenkort als presentatrice van Passion for Fashion te zien is op Net 5, snel weer tegen het lijf te lopen. "Gaan we samen op mannenjacht", stelt hij voor. "En als jij nou ook klaar bent met alle kansloze figuren, dan blijf je maar gewoon bij mij."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen