Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Dinand Woesthoff schrijft voor eigen blad

Shownieuws

Dinand Woesthoff gaat zelf een aantal interviews afnemen voor een tijdschrift Dinand. "Dat heb ik nog nooit gedaan", vertelt de frontman van Kane op Q Music.

Dinand Woesthoff gaat zelf een aantal interviews afnemen voor zijn tijdschrift Dinand. "Dat heb ik nog nooit gedaan", vertelde de frontman van Kane woensdagochtend aan Ruud de Wild op Q-Music. "Ik heb wat mensen gevraagd en ze zeiden allemaal ja. Het wordt helemaal te gek." De makers van het blad Linda brachten eerder een mannenglossy uit met Matthijs van Nieuwkerk en Ruud Gullit.

Woesthoff wil nog niet veel onthullen over de inhoud van de eenmalige uitgave. "Ik denk dat het leuker is om de inhoud nog geheim te houden", zei de zanger. Wel verklapte hij dat hij onlangs voor het laatste interview naar Madrid is gevlogen en dat ook dj Ruud de Wild in zijn blad staat.

Parallel aan de voorbereidingen voor het blad werkte Dinand met gitarist Dennis van Leeuwen aan het nieuwe Kane-album 'Everything you want'. Deze week verschijnt de nieuwe single 'Shot of a gun' en volgens Woesthoff komt het nummer volgende week hoog binnen in de hitparade. In de tweede week van mei ligt het nieuwe album in de winkel en twee weken later verschijnt het blad 'Dinand'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen