Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Priscilla Presley is uitgedanst

Shownieuws

Priscilla Presley kan haar dansschoenen aan de wilgen hangen. De weduwe van Elvis Presley is de vijfde ster die het onderspit delft in Dancing with the Stars.

(Novum/AP) - Priscilla Presley kan haar dansschoenen aan de wilgen hangen. De weduwe van Elvis Presley was dinsdag de vijfde ster die het onderspit delfde in de nieuwe reeks van de Amerikaanse versie van de televisieshow Dancing with the Stars. Haar lage score van de jury werd niet gecompenseerd door stemmen van het publiek.

De 62-jarige actrice nam het nieuws sportief op. "Dit is een fantastische ervaring geweest", zei ze. "Het heeft mijn leven veranderd. Ik heb zo veel geleerd over mijzelf en alle dingen die ik kan doen."

Presley had een Nederlandse danspartner, Louis van Amstel, die eerder liet weten onder de indruk te zijn van haar danscapaciteiten. Omgekeerd zwaaide ook Presley hem veel lof toe: "Hij haalt het beste in mij naar boven. Ik dans beter door zijn choreografie."

Eerder moesten tenniskampioene Monica Seles en acteur Steve Guttenberg al het veld ruimen. Onder anderen actrices Shannon Elizabeth en Marlee Matlin strijden nog om de titel.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen