Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Rossana Lima adopteert 25 honden

Shownieuws

Het wordt een drukke boel in de achtertuin van Rossana Lima. De vrouw van Patrick Kluivert heeft dinsdag in een opwelling maar liefst 25 honden geadopteerd.

Het wordt een drukke boel in de achtertuin van Rossana Lima. De vrouw van Patrick Kluivert heeft dinsdag in een opwelling maar liefst 25 honden geadopteerd. "Ons huis en hart is groot genoeg voor onze twee eigen trouwe viervoeters en onze zes kinderen én deze stumpertjes", zegt ze woensdag in De Telegraaf. "In onze tuin laat ik nu hokken bouwen."

De 35-jarige brunette woont in het Franse Lille, waar Kluivert voetbalt bij Lille OSC. De 25 honden moeten een flink stuk afleggen voordat ze in haar achtertuin kunnen ravotten. Ze bevinden zich nu nog in Portugal. "Toen ik het verhaal over een groep honden in Portugal hoorde, die na een miserabel leven op de nominatie stonden om ingeslapen te worden, brak mijn hart", legt ze uit.

Na een interventie komen de 25 dieren binnenkort haar kant op. "Vrijdag gaat er een vrachtwagen richting Portugal om de honden op te halen. Totdat ze een ander baasje hebben gevonden, verblijven ze bij ons in Lille."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen