Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jennifer Hoffman en Plien in 'Spion van Oranje'

Shownieuws

Jennifer Hoffman en Plien van Bennekom spelen in de nieuwe komische film 'Spion van Oranje'. Paul de Leeuw, Nelly Frijda en Najib Amhali hebben ook een rol.

Ook Jennifer Hoffman en Plien van Bennekom hebben een rol bemachtigd in de nieuwe komische speelfilm 'Spion van Oranje'. Dat maakte productiemaatschappij Fu Works dinsdag bekend in het programma RTL Boulevard. Eerder was al duidelijk dat Paul de Leeuw, Nelly Frijda en Najib Amhali een rol op zich nemen en dat Tim Oliehoek de regie voor zijn rekening neemt.

In 'Spion van Oranje' wordt Nederland bedreigd door een gestoorde terrorist. Alleen de homoseksuele couturier François van Vliet kan redding bieden door als geheim agent aan te treden, als blijkt dat hij de identieke tweelingbroer is van de terrorist. Frijda speelt de moeder van de tweeling. Amhali vertolkt de rol van rechercheur Moustafa en Hoffman diens partner Helena. Plien neemt de rol van de Femme Fatale voor haar rekening. "Ik ben een stoeipoes", vertelt ze.

Oliehoek maakte eerder 'Vet hard' en Shouf Shouf! De Serie. 'Spion van Oranje' moet in februari 2009 in de bioscopen gaan draaien.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen