Kies je favoriete radiostation

Dossiers

HNTM-jurylid is een pillenfreak

Shownieuws

Holland's Next Top Model-jurylid Rosalie van Breemen is een pillenfreak. Het voormalige model slikt steevast elke ochtend 'een kommetje' vitaminepillen.

Holland's Next Top Model-jurylid Rosalie van Breemen is een pillenfreak. Het voormalige model slikt steevast elke ochtend 'een kommetje' vitaminetabletten. Dat vertelt ze in een openhartig interview met maandblad Red.

"Zoals iemand anders 's morgens een kommetje muesli eet, neem ik een kommetje pillen. Vitamine-B-complex, vitamine C, calcium, magnesium, zink, vitamine E met selenium, biergist, spirulina, lecithine en glucosamine", somt de 41-jarige Van Breemen op. "Als ik intensief train slik ik kreatine en in de winter neem ik sintjanskruid tegen depressies - daarom ben ik zo leuk!"

Haar echtgenoot mag zich van Rosalie niet bemoeien met de manier waarop zij haar kinderen opvoedt. "Prima als hij een mening heeft over de kinderen, maar als hij zich met de opvoeding gaat bemoeien, word ik gek. Dan denk ik: doe jij nou maar waar je goed in bent."

In 1987 leerde Van Breemen de Franse acteur Alain Delon kennen, wat het begin betekende van een vurige romance. Ze kreeg twee kinderen in de relatie, die in 2001 op de klippen liep: Anouschka (17) en Alain-Fabien (13).

In 2002 trouwde ze met haar huidige man, maar het onderhouden van een relatie is moeilijk voor Rosalie. "We zijn nu vijf jaar getrouwd. Het blijft lastig, vind ik, een relatie. Ik sta er altijd tweehonderd procent in, heb de neiging iemand in de watten te leggen. Ik ben een parel, alleen ziet hij dat op dit moment even niet, ik lijk momenteel eerder een meubelstuk", zegt ze in het interview. "We begeven ons dus op gevaarlijk terrein. Of ik bang ben dat hij bij me weggaat? Nee. Niemand verlaat mij, ìk verlaat."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen