Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Egbert Jan Weeber in film 'Het huis Anubis'

Shownieuws

Egbert Jan Weeber speelt een belangrijke rol in de filmversie van 'Het huis Anubis'. De acteur vertolkt de rol van de letterlijk harteloze graaf Rohan.

Egbert Jan Weeber speelt een belangrijke rol in de filmversie van 'Het huis Anubis'. Dat heeft distributeur Independent Films dinsdag bekendgemaakt. De acteur vertolkt de rol van de letterlijk harteloze graaf Rohan, die zijn geloof in de ware liefde is verloren. Opnamen voor de film gingen onlangs van start in België.

De 26-jarige Weeber is in zijn nopjes met zijn rol. "Ik speel een graaf in een oud kasteel, mag zwaardvechten en paardrijden", stelt hij in een verklaring. "Kortom, de droom van elke jongen."

De tien jongeren die in de serie Het Huis Anubis centraal staan, komen in de film tijdens een schoolreisje in een spookdorp terecht. Daar horen ze een legende over graaf Rohan. 'Het huis Anubis en het pad der zeven zonden' gaat op 8 oktober in première. Het tweede seizoen van de populaire televisieserie is momenteel te zien op kinderzender Nickelodeon.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen