Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Rob Lowe vergreep zich aan nanny'

Shownieuws

Rob Lowe heeft zijn voormalige nanny meermaals onzedelijk betast. Dat beweert de 24-jarige Jessica Gibson, die maandag een rechtszaak heeft aangespannen.

Rob Lowe heeft zijn voormalige kindermeisje meermaals onzedelijk betast. Dat beweert de 24-jarige Jessica Gibson, die maandag een rechtszaak heeft aangespannen tegen de acteur. Volgens de aanklacht heeft Lowe tussen 2005 en 2007 meermaals zijn hand in de broek van Gibson gestoken, zo schrijft het Amerikaanse tijdschrift People. Ook zou hij eind vorig jaar ongevraagd in haar billen hebben geknepen.

Niet alleen de 44-jarige Lowe moet het ontgelden bij Gibson. Zijn vrouw Sheryl Berkoff zou evenmin vrijuit gaan. Volgens de aanklacht liep de 46-jarige vrouw geregeld naakt door het huis, maakte ze vulgaire opmerkingen en deed ze details over haar seksleven met Lowe uit de doeken. Gibson paste in totaal zeven jaar lang op de zoons van het echtpaar, Matthew (14) en John Owen (13).

De aanklacht komt een week nadat Lowe en zijn vrouw Berkoff een ander kindermeisje aanklaagden voor het lekken van vertrouwelijke informatie en het verspreiden van leugens. Volgens het echtpaar had Laura Boyce gepoogd hen te chanteren voor een bedrag van 955 duizend euro. Het kindermeisje zou hebben gedreigd een 'waslijst aan vreselijke leugens' te verspreiden.

Lowe is bekend van de films 'St. Elmo's fire' en 'Wayne's world'. Momenteel is hij te zien in de televisieserie Brothers & Sisters.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen