Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Musicalrol teistert enkel Carlo Boszhard

Shownieuws

Carlo Boszhard slikt pijnstillers omdat zijn enkelbanden hem helse pijnen bezorgen. "Bij het minste of geringste ga ik er doorheen en dan is het mis."

Carlo Boszhard zoekt zijn toevlucht tot pijnstillers omdat zijn zwakke enkel hem helse pijnen bezorgt. De repetities voor de musical 'Les misérables' zijn voor hem dan ook geen pretje. "Het punt is dat ik geen enkelbanden meer heb", zegt hij in Story. "Bij het minste of geringste ga ik erdoorheen en dan is het mis. Tijdens de repetitieperiode is dat al een keer gebeurd."

De fysieke uitdaging van de rol van Thénardier breekt Carlo op. "Ik spring op het toneel", stelt hij. "Ik ben constant in beweging en dat is funest voor mijn enkels." De 38-jarige presentator mag van geluk spreken dat zijn nieuwe vriendje aan zijn voeten ligt. "Herald kan heel goed masseren en elke avond masseert hij mijn enkels. Dat is ook hard nodig, want anders kan ik echt niet lopen van de pijn. Dat is nu al heel moeilijk en om die reden slik ik de hele dag pijnstillers."

Wellicht kan Carlo zijn tere voetjes binnenkort rust schenken. De presentator wil mettertijd graag achter de schermen gaan werken. "Ik hoef niet per se met mijn gezicht op televisie en zou de aandacht en het applaus prima kunnen missen", vertelt de presentator in de tv-gids Tros Kompas. Met een baan als producent neemt hij in elk geval geen genoegen. "Ik kan ook niet wáchten om zelf programmadirecteur te zijn. Welk programma kan ik het beste op welke dag zetten? Hoe versla ik de vijand? Dat zou ik heel leuk vinden."

'Les misérables' gaat zondag in première in Rotterdam.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen