Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Bridget verkoopt huis in Den Haag

Shownieuws

Bridget Maasland is maar druk met de koop en verkoop van onroerend goed. De zwangere presentatrice heeft het huis van haar ouders in Den Haag te koop gezet.

Bridget Maasland is de laatste tijd maar druk met de koop en verkoop van onroerend goed. De zwangere presentatrice heeft het huis van haar ouders in Den Haag, waarvan ze mede-eigenaar is, te koop gezet voor een bedrag van 348 duizend euro. Dat schrijft de showbizzwebsite Sterrenstek op basis van gegevens uit het kadaster.

De 33-jarige blondine betaalde onlangs mee aan een huis voor haar vader en moeder in Amsterdam. Zelf verhuist Maasland over twee maanden naar haar nieuwe huis in Amsterdam-Zuid. Haar oude appartement in de Amsterdamse Rivierenbuurt is inmiddels onder voorbehoud verkocht. Maasland vroeg 635 duizend euro voor de woning.

De presentatrice is vier maanden zwanger van haar vriend Pepijn. Haar avonturen tijdens de zwangerschap worden op camera vastgelegd voor het programma Hoe word ik Mama. De show is dit najaar te zien op RTL 5.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen