Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Lieke van Lexmond koopt ex uit

Shownieuws

Lieke van Lexmond heeft haar ex voor 146 duizend euro uitgekocht en kan nu in hun gezamenlijke appartement blijven wonen. Dat meldt Primeurjagers dinsdag.

Lieke van Lexmond heeft de laatste zaken rond de breuk met Jeroen van Rietbergen geregeld. De actrice heeft haar ex voor 146 duizend euro uitgekocht en kan nu blijven wonen in het appartement dat de twee samen kochten. Dat meldt showbizzsite Primeurjagers dinsdag.

Vrijdag verschenen de voormalige geliefden bij de notaris om de verdeling op papier vast te leggen. Uit documenten waarop Primeurjagers de hand wist te leggen, blijkt dat Van Lexmond een extra hypotheek van 150 duizend euro heeft afgesloten om haar ex uit te kopen. Deze hypotheek komt bovenop de bestaande hypotheek van 540 duizend euro die al op de woning in Amsterdam-Zuid rustte.

De 26-jarige Van Lexmond zag in november haar relatie met toetsenist Jeroen van Rietbergen op de klippen lopen. Nadat haar ex een relatie aanknoopte met Linda de Mol, vond Lieke troost bij haar GTST-collega Mark van Eeuwen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen