Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Tygo pinkt traantje weg bij 'Dunya & Desie'

Shownieuws

Tygo Gernandt heeft het niet droog gehouden tijdens de premiere van 'Dunya & Desie: de film'. "Hij heeft drie keer gehuild", verklapt Eva van de Wijdeven.

Tygo Gernandt heeft het niet droog gehouden tijdens de première van 'Dunya & Desie: de film' maandagavond in de Amsterdamse Theaterfabriek. "Hij heeft drie keer gehuild", verraadt zijn vriendin Eva van de Wijdeven, die Desie speelt in de roadmovie.

"Ja, ik heb drie keer gehuild", beaamt de 34-jarige acteur, die zelf ook een rolletje in de film heeft. "Ik zag hem voor het eerst en het deed me heel veel. Ik vond Eva heel goed en het is gewoon een mooie film."

De 23-jarige actrice is blij dat de drukbezochte première achter de rug is. "Ik ben heel blij en opgelucht", verzucht ze. "Nu kunnen we een feestje gaan bouwen."

Cabaretier Theo Maassen, die de stiefvader van Desie speelt in de film, is ook te spreken over het eindresultaat. "Een hartverwarmende film, mijn hart ging er van open. Ik vond hem heel mooi. Is dat gênant om te zeggen over een film waar je zelf in speelt?"

Volgens Maassen is Tygo een 'watje', omdat hij drie keer een traantje moest wegpinken bij de roadmovie over de hartsvriendinnen uit Amsterdam-Noord. "Ik heb maar twee keer gehuild", zegt hij met een stalen gezicht.

'Dunya & Desie: de film' draait vanaf donderdag in de Nederlandse bioscopen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen