Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Britney Spears laat zich rijden door zoon (2)

Shownieuws

Britney Spears heeft zich weer op de weg gewaagd. De zangeres liet zich door haar 2-jarige zoontje Sean Preston in een speelgoed-Hummer rondrijden.

Britney Spears heeft zich na haar veelbesproken verkeersongeluk van zaterdag weer op de weg gewaagd. De zangeres kroop niet zelf achter het stuur, maar liet zich door haar 2-jarige zoon Sean Preston rondrijden in een speelgoed-Hummer. Dat is te zien op foto's op showbizzsite X17 Online.

Op maandag geschoten kiekjes, die zijn geplaatst op showbizzsite X17 online, is te zien hoe de 26-jarige zangeres en haar oudste spruit zij aan zij in het zwarte wagentje zitten, nabij het huis van Spears. Zij heeft een drankje in haar hand en helpt haar zoon bij het besturen van de nepauto.

Zaterdag veroorzaakte Britney een auto-ongeluk op een snelweg in Los Angeles. De blondine, die volgens de politie niet had gedronken, reed met haar witte Mercedes tegen de achterkant van een Nissan aan. Bij het ongeluk raakte niemand gewond. Volgens de eigenaar van de Nissan, die licht beschadigd raakte, werkte de popster vlak voor de botsing achter het stuur haar make-up bij.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen