Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Zegers vervangt Kamerling als Pink Floyd-zanger

Shownieuws

Chris Zegers vervangt Antonie Kamerling in de concertreeks 'Symphonic echoes of Pink Floyd'. De concertreeks beleeft vanaf september een reprise.

Chris Zegers vervangt Antonie Kamerling bij de 'Symphonic echoes of Pink Floyd'-concerten. De concertreeks, gebaseerd op het oude werk van Pink Floyd, speelde in het afgelopen theaterseizoen en beleeft vanaf begin september een reprise. Dat meldt de website van het Noord Nederlands Orkest, dat zorgt voor de muzikale ondersteuning van de zangers Bert Heerink, Erik Mesie en Zegers.

Kamerling heeft aangegeven dat hij te druk is met de voorbereidingen voor zijn rol in de musical 'Sunset boulevard'. Dat vertelde collega Mesie dinsdagochtend in de radioshow van Ruud de Wild bij Q-music. 'Sunset boulevard', dat wordt geproduceerd door Joop van den Ende Theaterproducties, wordt een 'reizende musical'. In het theaterseizoen van 2008-2009, dat in september van start gaat, gaat het een aantal Nederlandse theaters af.

'Symphonic echoes of Pink Floyd' is in vernieuwde vorm vanaf 6 september te zien in Groningen. Daarna is de show te zien in Drachten, Hoogeveen en Leeuwarden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen